Share
Preview
Dit zijn de hoogste nieuwe binnenkomers van deze week:
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
De Bestseller 60 van 24-01-2022
De 60 bestverkochte boeken van de week

Kies een top 10Fictie top 10Non-fictie top 10Thrillers top 10Kind & jeugd top 10Eten & drinken top 10Fictie top 10Non-fictie top 10Thrillers top 10Kind & jeugd top 10Eten & drinken top 10
 
Top 5 in week 43
  1. Ziek gelukkig - Ruud ten Wolde
  2. Haken à la Bloemen - Karin Bloemen
  3. Fortuna's kinderen - Annejet van der Zijl
  4. Twee kleine visjes - M.J. Arlidge
  5. De jongen, de mol, de vos en het paard - Charlie Mackesy
Ziek gelukkig met stip op 1
Ziek gelukkig met stip op 1
Ernstig ziek zijn en toch gelukkig. RTL Boulevard-verslaggever Ruud ten Wolde deelt zijn ervaringen over ziek en gezond zijn. Hij vertelt over wat hij heeft geleerd door zijn ziekte, zodat jij ook geluk kunt vinden, wat je omstandigheden ook zijn. Ziek gelukkig is deze week de hoogste binnenkomer en staat met stip op nummer 1.

Twintig kleurrijke haakprojecten
Twintig kleurrijke haakprojecten
Karin Bloemen laat met stappenfoto's en haakschema's zien hoe je haar favoriete kleurrijke kledingstukken en accessoires zelf kunt haken. Door de kleurrijke patronen zien de haakontwerpen er niet alleen vrolijk en gezellig uit, maar ook stijlvol en stoer. Haken à la Bloemen - Squares & Colors is deze week nieuw in de lijst en staat op nummer 2.

De heftige voorgeschiedenis van Helen Grace
De heftige voorgeschiedenis van Helen Grace
Neem een unieke inkijk in de jeugd van inspecteur Helen Grace. De twee verhalen: Alles in de wind en Schuitje varen vertellen hoe Helen Grace is geworden tot de persoon die ze nu is. Twee kleine visjes van M.J. Arlidge is nieuw in De Bestseller 60, op 4.

Vervolg op wereldwijde bestseller De Circle
Vervolg op wereldwijde bestseller De Circle
In dit vervolg op De Circle onderzoekt Dave Eggers waar de dominantie van een volledig digitale cultuur toe kan leiden. Als het techbedrijf de Circle uitgroeit tot Het Alles heeft werkneemster Delaney Wells maar één missie: het bedrijf te gronde richten. Het Alles van Dave Eggers komt binnen op nummer 6.

Zullen zij een thuis vinden in Afrika?
Zullen zij een thuis vinden in Afrika?
In dit laatste deel van de trilogie Onderweg naar Afrika proberen de zevenjarige Charles en de jonge majoor Oswald von Stein na de Tweede Wereldoorlog een nieuw bestaan op te bouwen in Zuid-Afrika. Een thuis in Afrika van Irma Joubert is nieuw in De Bestseller 60, op 18.

[advertentie]

Boekenbon - Precies 't goede cadeau

[samenstelling]

 
Adverteren    |    Twitter    |    Abonnement nieuwsbrief
 
Stichting CPNB, Overtoom 197-4, 1054 HT Amsterdam, The Netherlands
 

Email Marketing by ActiveCampaign