Share
Preview
De Bestseller 60 van 02-07-2022
De Bestseller60
 
Top 5 in week 4
  1. Droom groot - Eva Jinek
  2. De jongen, de mol, de vos en het paard - Charlie Mackes
  3. Het aanzien van 2021 - Han van Bree
  4. Het verraad van Anne Frank - Rosemary Sullivan
  5. Naar het paradijs - Hanya Yanagihara
De nieuwe dichtbundel van Marieke Lucas Rijneveld

Marieke Lucas Rijneveld
De nieuwe dichtbundel van Marieke Lucas Rijneveld

Wat betekent het om te wonen: in een huis, in jezelf en in verhouding tot anderen? Wie of wat heb je nodig om een compleet mens te zijn? In Komijnsplitsers zet Marieke Lucas Rijneveld opnieuw een grote stap in zijn dichterschap. De bundel komt nieuw de Bestseller 60 binnen op de 16e positie.

De verrader van Anne Frank ontmaskerd
Rosemary Sullivan
De verrader van Anne Frank ontmaskerd

Het verraad van Anne Frank is het verslag van baanbrekend onderzoek. Nauwgezet bracht een internationaal coldcaseteam de maanden in beeld die voorafgingen aan de aanhouding van de familie Frank. Ze kwamen tot een schokkende conclusie. Het boek neemt meteen na verschijnen de vierde plek in de Bestseller 60 in.

Over angst, zelfliefde en acceptatie
Marian Mudder
Over angst, zelfliefde en acceptatie

Wat ik eerder had willen weten is het zelfhulpboek dat Marian Mudder zelf graag had gehad. De ervaringsdeskundige en therapeut verzamelt in dit boek het beste van wat ze las, gecombineerd met kennis uit de praktijk. Het boek over persoonlijke ontwikkeling komt de Bestseller 60 binnen op nummer 28.

Van No
Irwan Droog
Van noorderlicht tot middernachtzon

Irwan Droog verliet de drukte van de Nederlandse stad om met vriendin en hond op een minuscuul, afgelegen eiland in Noorwegen te gaan wonen. Hij duikt er in de geschiedenis van het eiland en zijn bewoners. Het huis aan het einde is nieuw in de Bestseller 60 en staat op de 54ste positie.

Twee vrienden reizen samen
James Norbury
Twee vrienden reizen samen

Grote Panda & Kleine Draak is geïnspireerd op boeddhistische filosofie en spiritualiteit en heeft als taak haar lezers door de moeilijkste tijden te helpen. Het boek van schrijver en kunstenaar James Norbury is de grootste stijger in de Bestseller 60 deze week en springt 29 plaatsen omhoog naar de 7e positie.

 
Meer informatie

 
Adverteren    |    Twitter    |    Mijn instellingen
 
Stichting CPNB, Overtoom 197-4, 1054 HT Amsterdam, The Netherlands
 

Email Marketing by ActiveCampaign